0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εγκυκλιο των αναπληρωτων. Αναφέρεται στην εγκύκλιο ότι όσοι επιθυμουν να διορισθουν με το 30μηνο ή 24μηνο πρέπει να το δηλωσουν προκειμενω να καταρτιστουν πίνακες. Για το 40%?
ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ: "Είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου /διδάσκω/ είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα/έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα και θα παραιτηθώ ή θα αναστείλω τη λειτουργία των επιχειρήσεών μου πριν την ανάληψη υπηρεσίας ως εκπαιδευτικού"....
Αντε καλή επιτυχία να έχουμε!!!
Παράθεση από: BELLISSIMA στις Μάιος 29, 2009, 04:54:42 μμκαλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εγκυκλιο των αναπληρωτων. Αναφέρεται στην εγκύκλιο ότι όσοι επιθυμουν να διορισθουν με το 30μηνο ή 24μηνο πρέπει να το δηλωσουν προκειμενω να καταρτιστουν πίνακες. Για το 40%?Όσοι ανήκουν στο 40%, θα κάνουν αίτηση όταν θα βγει η εγκύκλιος για το μόνιμο διορισμό. Απλά καταρτίζονται από τώρα οι πίνακες 24μηνου και 30μηνου, γι'αυτό όσοι ενδιαφέρονται δηλώνουν από τώρα αν θέλουν να βρεθούν σ'αυτούς τους πίνακες (εφόσον το δικαιούνται).
Όσοι θα διοριστούν με το 40% θα κάνουν και την αίτηση για αναπληρωτές .