0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακάρι να ακολουθούσαν το τυπικο..εγώ πέρυσι έχασα ένα μήνα ταμείο ανεργίας περιμένοντας ποτε θα πάρω απο το σχολείο την απολυσή μου...κ είχα πάει ουκ ολίγες φορές στη βθμια..δεν ξέρω αν η κωλυσιεργία αφορούσε στο σχολείο ή στη βθμια, όπως κ να χει πάντως, είναι πρόβλημα..
Παράθεση από: Georgia s στις Μαΐου 21, 2009, 03:27:55 pmμακάρι να ακολουθούσαν το τυπικο..εγώ πέρυσι έχασα ένα μήνα ταμείο ανεργίας περιμένοντας ποτε θα πάρω απο το σχολείο την απολυσή μου...κ είχα πάει ουκ ολίγες φορές στη βθμια..δεν ξέρω αν η κωλυσιεργία αφορούσε στο σχολείο ή στη βθμια, όπως κ να χει πάντως, είναι πρόβλημα..Αν δε γίνει πρακτικό αποχώρησης, δεν μπορεί η δ/νση να σου εκδόσει βεβαίωση λήξης γιατί πολύ απλά δεν τελειώνετε όλοι την ίδια ημέρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις το δ/ντή και να του ζητήσεις την τελευταία σου ημέρα να φτιάξει το πρακτικό εκ του οποίου θα μπορείς κι εσύ να κρατήσεις ένα αντίγραφο. Είναι μια διαδικασία που όλοι οι δ/ντές γνωρίζουν και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Να επιμείνεις όπως και να έχει και να μη σε κάνουν μπαλάκι. Αυτή είναι η διαδικασία και γι'αυτό την κατέγραψα κι ελπίζω να βοήθησα.
Τότε, μιλώ μόνο για τη Δ/νση του Πειραιά που γίνεται έτσι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει η καθυστέρηση να σου γράψει ο δ/ντής σου ένα "πρακτικό αποχώρησης". Δύο λέξεις είναι που λέει ο λόγος να συντάξει ένα πρακτικό. Εντάξει θα γίνει κατάλογος από τα σχολεία , μετά θα αποσταλεί στα αρμόδια γραφεία και θα καταλήξουν στη δ/νση τελικά. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι ο εκπαιδευτικός ό,τι διαδικασία κι αν ακολουθηθεί, δε θα πρέπει να τρέχει από το σχολείο, στο γραφείο και μετά στη Δ/νση και να κυνηγάει ποιος έχει καθυστερήσει να στείλει τη λύση της σύμβασης του. Έχοντας το πρακτικό μπορεί να πάει κατ' ευθείαν στην αρμόδια Δ/νση και να κινηθεί πιο γρήγορα. Άποψη μου σαφώς και πρόταση μου είναι. Ας πράξει από εκεί και πέρα ο καθένας όπως νομίζει.
σε ενημερωτικό φυλλάδιο που μας έδωσαν από το σχολείο γράφει ότι θα πάρουμε την απόλυση από τις 07/07 κ πέρα..