*

Ψηφοφορία

Θελετε όρο (οποιουδηποτε)ΑΣΕΠ στον πινακα αναπληρωτων και ωρομισθιων?

ναι
72 (75.8%)
οχι
23 (24.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 95

Αποστολέας Θέμα: Θελετε όρο ΑΣΕΠ (οποιουδηποτε), στον πινακα αναπληρωτων και ωρομισθιων?  (Αναγνώστηκε 15479 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Εγω νομιζω οτι ο Μαρκος εθεσε επι ταπητως μια προταση, που μπορει να τη βρηκαμε υπερβολικη και ακραια,αλλά μεσα απο αυτην την υπερβολη θελει να δειξει την αγανακτηση του για την αδικια και την αυθαιρεσια.Ισως να ανεφερε την υπερβολη για να πιασουμε έστω τη μετριοτητα

Γενικά ο Μάρκος εκφράζεται έτσι, με σκοπό να "ανάψει" η κουβέντα και να οδηγηθούμε στη "μέση οδό" μετά από διάλογο και, γιατί όχι, και αντιπαράθεση...

Υ.Γ: Φίλε Μάρκο, σε έδωσα στεγνά...  :-[  :-\
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Θελετε όρο ΑΣΕΠ στον πινακα αναπληρωτων?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:26:16 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Θελετε όρο ΑΣΕΠ στον πινακα αναπληρωτων?
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 20, 2009, 09:19:02 μμ »
ψηφίζω ΝΑΙ, για να συμμαζευτούν λίγο οι "παραθυράκηδες-βυσματίες".

οπωσδηποτε. Αλλα εγω θα το πηγαινα ενα σκαλοπατι παραπανω "του τελευταιου ασεπ"(οταν προκειται για μονιμο διορισμο)

Δώσε μας το σκεπτικό σου, αλλιώς θεωρώ "πομπώδη μπαρούφα" την άποψη σου. Από τέτοιες μπαρούφες είναι πλήρες το όλο σύστημα διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν νομίζω οτι υπάρχει λογική σε οπιοδήποτε περιορισμό της επιτυχίας σε κάποιον ασεπ!Ακόμη και στον τελευταίο να είναι η προυηπηρεσία που μπορεί να εχει συγκεντρώσει ως τότε κάποιος μπορεί να ειναι από "παραθυρόφυλλα" .Αν δηλαδή πετυχει στον τελευταίο όλα καλά;

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Παιδια πρεπει να το απαιτησουμε απο το ΥΠΕΠΘ αυτο που θελουμε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
mathstavros τί λες να στελναμε καποια επιστολη στο  ΥΠΕΠΘ?

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Εγω νομιζω οτι ο Μαρκος εθεσε επι ταπητως μια προταση, που μπορει να τη βρηκαμε υπερβολικη και ακραια,αλλά μεσα απο αυτην την υπερβολη θελει να δειξει την αγανακτηση του για την αδικια και την αυθαιρεσια.Ισως να ανεφερε την υπερβολη για να πιασουμε έστω τη μετριοτητα

Γενικά ο Μάρκος εκφράζεται έτσι, με σκοπό να "ανάψει" η κουβέντα και να οδηγηθούμε στη "μέση οδό" μετά από διάλογο και, γιατί όχι, και αντιπαράθεση...

Υ.Γ: Φίλε Μάρκο, σε έδωσα στεγνά...  :-[  :-\

bobo1 & bikini, πως με καταλαβαινετε......!!!!  ετσι ειναι,αναβω συζητηση και γουσταρω αντιπαραθεση.

δεν παρεξηγω κανενα μελος,εστω κι αν μου τη "λενε " καπως.
 παρακολουθω τα λεγομενα τους και τα βρισκω πραγματι ενδιαφεροντα και σωστα. διαβλεπει κανεις την αγωνια ολων μας για βελτιωση του συστηματος προσληψεων. ε, λοιπον, δεν υπαρχει τετοιο. ο,τι κι αν αλλαξουν παλι το ιδιο βαρβαρο συστημα θα ειναι.  μονο αν γινουν ολιγομελη τμηματα και ολοημερα γυμνασια και μονο αν πραγματικα θελουν οι κυβερνησεις να διοριζουν εκπ/κους  τοτε μονο θα αλλαξει κατι, αλλα ....πιαστ'το αβγο και κουρευτο!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Όσον αφορά τον markos δεν θα ήθελα να σχολιάσω, αρκετές φορές ήρθα σε, άγονη, αντιπαράθεση μαζί του.

συναδελφε,εσυ μπορει να χαρακτηριζεις την αντιπαραθεση μαζι μου αγονη, για μενα ομως ειναι γονιμη. και ειναι γονιμη γιατι δεν φορω κανενα ειδους παρωπιδες. ευτυχως δεν το παιζω αλανθαστος,.....θεωρω πως ουτε και συ.
και αλιμονο να ανηκω
" στους ηθικους που ειναι ηθικοι γιατι δεν μπορουν να ειναι ανηθικοι και στους τιμιους που ειναι τιμιοι γιατι δεν μπορουν να ειναι ατιμοι" (ευαγγελικη ρηση)

θελω με τουτο να πω οτι, οτι σκεπτομαι το λεω ανοιχτα ακομα και για μεσον αν μου βρεθει (μακαρι και πότε !!!!) θα το χρησιμοποιησω. τετοια ειλικρινια εχω.που θα μπορουσα να το παιζω ρομπεν των δασων!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μάρκο κανεις δεν σε κατηγορεί για τις απόψεις που μπορεί να έχεις για τα εκπαιδευτικά θέματα.Είναι απολύτως σεβαστές εκ των προτέρων!ΟΜΩΣ οταν σε ένα δημόσιο διάλογο όπως εδώ θα πρέπει να είαστε έτοιμοι με επιχειρήματα να υποστηρίξουμε ότι πιστεύουμε.Το να ρίξουμε ένα πυροτέχνημα όπως το χθεσινό δεν νομίζω ότι βοηθάει την κουβέντα αν δεν δικαιολογηθεί.Αντίθετα αποπροσανατολίζει και διασπά το κοινό μέτωπω όσων από εμας εδώ μέσα υποστηρίζουμε τον ασεπ ως αξιοκρατκή διαδικασία επιλογής προσωπικού(εσυ πχ μπορεί να έχεις συμφέρον αν υποθέσουμε οτι είσαι επιτυχων στο τελευταίο ασεπ να υποστηρίζεις την άποψη που έγραψες χθες ενώ εγώ όχι γιατί δεν είμαι. Αν μη τι άλλο προσφέρουμε έτσι καλές υπηρεσίες στους κυβερνώντες). Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι γράφουμε και πως το υποστηρίζουμε. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με την διαπίστωση σου ότι αν δεν πέσουν λεφτά στην εκπαίδευση θα καθόμαστε εδώ να κλαιγόμαστε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος prf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μάρκο κανεις δεν σε κατηγορεί για τις απόψεις που μπορεί να έχεις για τα εκπαιδευτικά θέματα.Είναι απολύτως σεβαστές εκ των προτέρων!ΟΜΩΣ οταν σε ένα δημόσιο διάλογο όπως εδώ θα πρέπει να είαστε έτοιμοι με επιχειρήματα να υποστηρίξουμε ότι πιστεύουμε.Το να ρίξουμε ένα πυροτέχνημα όπως το χθεσινό δεν νομίζω ότι βοηθάει την κουβέντα αν δεν δικαιολογηθεί.Αντίθετα αποπροσανατολίζει και διασπά το κοινό μέτωπω όσων από εμας εδώ μέσα υποστηρίζουμε τον ασεπ ως αξιοκρατκή διαδικασία επιλογής προσωπικού(εσυ πχ μπορεί να έχεις συμφέρον αν υποθέσουμε οτι είσαι επιτυχων στο τελευταίο ασεπ να υποστηρίζεις την άποψη που έγραψες χθες ενώ εγώ όχι γιατί δεν είμαι. Αν μη τι άλλο προσφέρουμε έτσι καλές υπηρεσίες στους κυβερνώντες). Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι γράφουμε και πως το υποστηρίζουμε. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με την διαπίστωση σου ότι αν δεν πέσουν λεφτά στην εκπαίδευση θα καθόμαστε εδώ να κλαιγόμαστε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Συμφωνώ απόλυτα.
Για να υπάρχει διάλογος, πόσο μάλλον γόνιμος, πρέπει οι προτάσεις και οι απόψεις που διατυπώνουμε να στηρίζονται από επιχειρήματα. Αλλιώς είναι "πυροτεχνήματα" με αδιευκρίνιστες για μένα προθέσεις.
Η διδασκαλία είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ο ρόλος μας, όμως, είναι περισσότερο σύνθετος.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Σαφέστατα ψηφίζω ναι.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
και να το επιχειρημα!
οταν ψηφισαν για τους 24μηνιτες, σηκωθηκε θυελλα απο πολλους για το τι θα γινει.
δικαιολογημενα.
ειπαν λοιπον με επιτυχια σε οποιοδηποτε ασεπ.
κακως για μενα. και ακομα το πιστευω.
και εσεις δεν με καλυψατε συναδελφοι με τα επιχειρηματα σας,
κακως λοιπον, και ελεγα οχι σε οποιονδηποτε ασεπ αλλα στον τελευταιο.
ΟΚ. για τους 40μηνιτε, ΟΚ για τους πολυτεκνους, αλλα αν βαζουμε ετσι χωρις προυποθεσεις 24μηνιτες κλπ τοτε που οδηγουμαστε?

επιτυχια ειπαμε. ενα 55 μονο ηταν αρκετο.δεν μιλαμε για 79.9 !!!
ή αν δεν ειναι σε θεση να το πιασουν αυτο το ρημαδι το 55 εκεινοι που θεωρουν τους εαυτους τους "ειδικους,καταλληλους" με προυπηρεσιες και διδακτικες πολυωρες εμπειριες, τοτε τι να λεμε?....

αρα, γιατι συναδελφοι δεν θελετε τους ΟΕΑΔιτες? ειμαστε καλυτεροι?
αρα, γιατι δεν θελουμε τους 3τεκνους? ειμαστε καλυτεροι?

αλλα, αν το παμε ετσι, η καθε ομαδα να διοριζεται εφεξης με μια επιτυχια οπουδηποτε και οπετδηποτε, τοτε παντα 400 θα διοριζουν καθε 2 χρονια, τοτε παντα 150 μονο θα παιρνουν για αναπληρωση και παει λεγοντας.
ασ μη ξεχναμε οτι πριν 2 διαγωνισμους διοριζαν 1200+ και με θεματα απο τα σχολικα και μονο.

συνεποως, η ουσια ποια ειναι: ναι στους 24μηνιτες με τελευταιο ασεπ.(δεν εχουν λιωσει και στη δουλεια!!!) (δεν μιλαω για τους 40μηνιτες)
για ποια αξιοκρατια μιλαμε, αν ο καθενας κοιταζει το δικο του βολεμα.(και γω αυτο θελω συναδελφοι, το βολεμα μου,δε βγαζω τον ευατο μου στην απ'εξω)
χιλιαδες συναδελφοι ποσο θα περιμενουν δηλ.?

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
και για να το κανω πιο απλο:
λεω με τον τελευταιο γιατι να ποια ειναι η διαφορα. (αν κανω λαθος να με διορθωσετε σας παρακαλω)

ειναι ας πουμε οι 24μηνιτες 400.
απο αυτους στον τελευταιο ασεπ επιασαν τη βαση οι 110.
αυτοι να διοριστουν.
οι θεσεις των υπολοιπων 290 να καλυφτουν απο αυτους που πλησιασαν τη βαση διορισμου.
γιατι ειναι αδικο να μεινουν στην απ'εξω ατομα για 1 μοριο

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2009, 03:49:20 μμ από Μarkos »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
και να το επιχειρημα!
...
αλλα, αν το παμε ετσι, η καθε ομαδα να διοριζεται εφεξης με μια επιτυχια οπουδηποτε και οπετδηποτε, τοτε παντα 400 θα διοριζουν καθε 2 χρονια, τοτε παντα 150 μονο θα παιρνουν για αναπληρωση και παει λεγοντας.
ασ μη ξεχναμε οτι πριν 2 διαγωνισμους διοριζαν 1200+ και με θεματα απο τα σχολικα και μονο.

...
Μόνο στο παραπάνω επιχείρημα θα σταθώ το οποίο  έχει βάση και το θεωρώ σωστό.
Νομίζω αναφέρεσαι στην αλλοίωση των ποσοστών 60%ασεπ - 40 %πίνακας  με τις διάφορες νέες κατηγορίες . Θα μπορούσε λοιπόν , αντι να υπάρχουν όλες αυτές οι κατηγορίες, να υπάρχει μόνο το 40% με όρο επιτυχία σε ασεπ. Έτσι και το 60%(ασεπ) θα είναι πραγματικό 60%.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
και να το επιχειρημα!
οταν ψηφισαν για τους 24μηνιτες, σηκωθηκε θυελλα απο πολλους για το τι θα γινει.
δικαιολογημενα.
ειπαν λοιπον με επιτυχια σε οποιοδηποτε ασεπ.
κακως για μενα. και ακομα το πιστευω.
και εσεις δεν με καλυψατε συναδελφοι με τα επιχειρηματα σας,
κακως λοιπον, και ελεγα οχι σε οποιονδηποτε ασεπ αλλα στον τελευταιο.
ΟΚ. για τους 40μηνιτε, ΟΚ για τους πολυτεκνους, αλλα αν βαζουμε ετσι χωρις προυποθεσεις 24μηνιτες κλπ τοτε που οδηγουμαστε?

επιτυχια ειπαμε. ενα 55 μονο ηταν αρκετο.δεν μιλαμε για 79.9 !!!
ή αν δεν ειναι σε θεση να το πιασουν αυτο το ρημαδι το 55 εκεινοι που θεωρουν τους εαυτους τους "ειδικους,καταλληλους" με προυπηρεσιες και διδακτικες πολυωρες εμπειριες, τοτε τι να λεμε?....

αρα, γιατι συναδελφοι δεν θελετε τους ΟΕΑΔιτες? ειμαστε καλυτεροι?
αρα, γιατι δεν θελουμε τους 3τεκνους? ειμαστε καλυτεροι?

συνεποως, η ουσια ποια ειναι: ναι στους 24μηνιτες με τελευταιο ασεπ.(δεν εχουν λιωσει και στη δουλεια!!!) (δεν μιλαω για τους 40μηνιτες)
για ποια αξιοκρατια μιλαμε, αν ο καθενας κοιταζει το δικο του βολεμα.(και γω αυτο θελω συναδελφοι, το βολεμα μου,δε βγαζω τον ευατο μου στην απ'εξω)
χιλιαδες συναδελφοι ποσο θα περιμενουν δηλ.?

:o  :o  :o  :o  :-X  :-X  :-X  :-X
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά