Σύνολο ψηφοφόρων: 95
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω νομιζω οτι ο Μαρκος εθεσε επι ταπητως μια προταση, που μπορει να τη βρηκαμε υπερβολικη και ακραια,αλλά μεσα απο αυτην την υπερβολη θελει να δειξει την αγανακτηση του για την αδικια και την αυθαιρεσια.Ισως να ανεφερε την υπερβολη για να πιασουμε έστω τη μετριοτητα
οπωσδηποτε. Αλλα εγω θα το πηγαινα ενα σκαλοπατι παραπανω "του τελευταιου ασεπ"(οταν προκειται για μονιμο διορισμο)
Παράθεση από: bobo1 στις Μάιος 20, 2009, 08:06:26 μμΕγω νομιζω οτι ο Μαρκος εθεσε επι ταπητως μια προταση, που μπορει να τη βρηκαμε υπερβολικη και ακραια,αλλά μεσα απο αυτην την υπερβολη θελει να δειξει την αγανακτηση του για την αδικια και την αυθαιρεσια.Ισως να ανεφερε την υπερβολη για να πιασουμε έστω τη μετριοτηταΓενικά ο Μάρκος εκφράζεται έτσι, με σκοπό να "ανάψει" η κουβέντα και να οδηγηθούμε στη "μέση οδό" μετά από διάλογο και, γιατί όχι, και αντιπαράθεση...Υ.Γ: Φίλε Μάρκο, σε έδωσα στεγνά...
Όσον αφορά τον markos δεν θα ήθελα να σχολιάσω, αρκετές φορές ήρθα σε, άγονη, αντιπαράθεση μαζί του.
Μάρκο κανεις δεν σε κατηγορεί για τις απόψεις που μπορεί να έχεις για τα εκπαιδευτικά θέματα.Είναι απολύτως σεβαστές εκ των προτέρων!ΟΜΩΣ οταν σε ένα δημόσιο διάλογο όπως εδώ θα πρέπει να είαστε έτοιμοι με επιχειρήματα να υποστηρίξουμε ότι πιστεύουμε.Το να ρίξουμε ένα πυροτέχνημα όπως το χθεσινό δεν νομίζω ότι βοηθάει την κουβέντα αν δεν δικαιολογηθεί.Αντίθετα αποπροσανατολίζει και διασπά το κοινό μέτωπω όσων από εμας εδώ μέσα υποστηρίζουμε τον ασεπ ως αξιοκρατκή διαδικασία επιλογής προσωπικού(εσυ πχ μπορεί να έχεις συμφέρον αν υποθέσουμε οτι είσαι επιτυχων στο τελευταίο ασεπ να υποστηρίζεις την άποψη που έγραψες χθες ενώ εγώ όχι γιατί δεν είμαι. Αν μη τι άλλο προσφέρουμε έτσι καλές υπηρεσίες στους κυβερνώντες). Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι γράφουμε και πως το υποστηρίζουμε. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με την διαπίστωση σου ότι αν δεν πέσουν λεφτά στην εκπαίδευση θα καθόμαστε εδώ να κλαιγόμαστε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
και να το επιχειρημα!...αλλα, αν το παμε ετσι, η καθε ομαδα να διοριζεται εφεξης με μια επιτυχια οπουδηποτε και οπετδηποτε, τοτε παντα 400 θα διοριζουν καθε 2 χρονια, τοτε παντα 150 μονο θα παιρνουν για αναπληρωση και παει λεγοντας.ασ μη ξεχναμε οτι πριν 2 διαγωνισμους διοριζαν 1200+ και με θεματα απο τα σχολικα και μονο....
και να το επιχειρημα!οταν ψηφισαν για τους 24μηνιτες, σηκωθηκε θυελλα απο πολλους για το τι θα γινει.δικαιολογημενα.ειπαν λοιπον με επιτυχια σε οποιοδηποτε ασεπ.κακως για μενα. και ακομα το πιστευω. και εσεις δεν με καλυψατε συναδελφοι με τα επιχειρηματα σας,κακως λοιπον, και ελεγα οχι σε οποιονδηποτε ασεπ αλλα στον τελευταιο.ΟΚ. για τους 40μηνιτε, ΟΚ για τους πολυτεκνους, αλλα αν βαζουμε ετσι χωρις προυποθεσεις 24μηνιτες κλπ τοτε που οδηγουμαστε? επιτυχια ειπαμε. ενα 55 μονο ηταν αρκετο.δεν μιλαμε για 79.9 !!!ή αν δεν ειναι σε θεση να το πιασουν αυτο το ρημαδι το 55 εκεινοι που θεωρουν τους εαυτους τους "ειδικους,καταλληλους" με προυπηρεσιες και διδακτικες πολυωρες εμπειριες, τοτε τι να λεμε?....αρα, γιατι συναδελφοι δεν θελετε τους ΟΕΑΔιτες? ειμαστε καλυτεροι?αρα, γιατι δεν θελουμε τους 3τεκνους? ειμαστε καλυτεροι?αλλα, αν το παμε ετσι, η καθε ομαδα να διοριζεται εφεξης με μια επιτυχια οπουδηποτε και οπετδηποτε, τοτε παντα 400 θα διοριζουν καθε 2 χρονια, τοτε παντα 150 μονο θα παιρνουν για αναπληρωση και παει λεγοντας.ασ μη ξεχναμε οτι πριν 2 διαγωνισμους διοριζαν 1200+ και με θεματα απο τα σχολικα και μονο.συνεποως, η ουσια ποια ειναι: ναι στους 24μηνιτες με τελευταιο ασεπ.(δεν εχουν λιωσει και στη δουλεια!!!) (δεν μιλαω για τους 40μηνιτες)για ποια αξιοκρατια μιλαμε, αν ο καθενας κοιταζει το δικο του βολεμα.(και γω αυτο θελω συναδελφοι, το βολεμα μου,δε βγαζω τον ευατο μου στην απ'εξω)χιλιαδες συναδελφοι ποσο θα περιμενουν δηλ.?