0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε Χίο, Λήμνο και Λέσβο (
Με καλέσανε Γενάρη να πάω Λήμνο αλλά δεν μπορούσα. Ήλπιζα ότι θα με ξανακαλέσουν. Τώρα σ' αυτούς τους 3 νομούς έχουν απ' όσο ξέρω σταματήσει σε μένα αλλά δεν βλέπω φως. Εξάλλου η χρονιά τελείωσε τώρα. ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ !!!
Δεν είναι και τόσο εύκολο, δυστυχώς, να πας ωρομίσθιος σε περιφέρεια πέρα απ' αυτή που κατοικείς. Θα πρέπει να έχεις στην άκρη λεφτά δικά σου για να ζήσεις ή να μπορούν πάλι να σε συντηρήσουν οι γονείς σου σα να είσαι φοιτητής. Θα πρέπει αναγκαστικά να μείνεις εκεί κι όλα αυτά για 2 το πολύ, αν σε πάρουν από την αρχή, 3 μόρια!
Δυστυχώς... πάνω που είπα άντε τα κατάφερα τουλάχιστον για αναπλήρωση έσκασε η μπόμπα!Σιγά μην είναι 70 μόνο φιλόλογοι! προφανώς τόσοι θα είναι αυτοί που έχουν τα μόρια για διορισμό.... κύριος οίδε πόσοι θα είναι αυτοί που μπορούν να πάνε αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι.
Στη Δυτική Ελλάδα είναι κλάψτα Χαράλαμπε.... Μαντέψτε;... 17,5 μόρια!Αν μπορούσα να το ξέρω θα δήλωνα Ζάκυνθο (που πήραν ωρομίσθιους, όπως διάβασα κάπου, με 12 μόρια) και θα δούλευα σερβιτόρα για να ζήσω...
οι κυκλαδες ειχαν βαση 9.8 αν θυμαμαι καλα. μου το ειπαν απο δευτεροβαθμια συρου