0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω αναφέρει και σε άλλο Θέμα αλλά είδα αμυδρές αντιδράσεις από τους συναδέλφους.Είμαι ο μόνος από σχολείο 30 συναδέλφων σε Γυμνάσιο που δεν είμαι στην λίστα των επιτηρητών!!! (θα μου πείτε ότι την γλίτωσα έτσι;Γιατί;;Γιατί ίσως να είμαι ο μόνος που συμμετείχα σε όλες τις απεργίες και φοβούμενοι από την Διεύθυνση ότι ενδεχομένως ο τάδε να απεργήσει σίγουρα αν συμπέσουν απεργίες μέσα στις παννελήνιες, πολύ απλά είμαι εκτός!!Εγώ λέω ότι 999% με έβγαλαν λόγω οικονομικών μέτρων λιτότητα και 0,5% λόγω ότι με ξέχασαν...ε αυτό το 0,5% ότι είμαι απεργός εμένα με εξοργίζει!!ΦΑΚΕΛΩΜΑ δηλαδή.Φτου τους!
Παράθεση από: sensible στις Μαΐου 10, 2010, 04:53:13 pmΤο έχω αναφέρει και σε άλλο Θέμα αλλά είδα αμυδρές αντιδράσεις από τους συναδέλφους.Είμαι ο μόνος από σχολείο 30 συναδέλφων σε Γυμνάσιο που δεν είμαι στην λίστα των επιτηρητών!!! (θα μου πείτε ότι την γλίτωσα έτσι;Γιατί;;Γιατί ίσως να είμαι ο μόνος που συμμετείχα σε όλες τις απεργίες και φοβούμενοι από την Διεύθυνση ότι ενδεχομένως ο τάδε να απεργήσει σίγουρα αν συμπέσουν απεργίες μέσα στις παννελήνιες, πολύ απλά είμαι εκτός!!Εγώ λέω ότι 999% με έβγαλαν λόγω οικονομικών μέτρων λιτότητα και 0,5% λόγω ότι με ξέχασαν...ε αυτό το 0,5% ότι είμαι απεργός εμένα με εξοργίζει!!ΦΑΚΕΛΩΜΑ δηλαδή.Φτου τους!Μπορείς να δηλώσεις οτι επιθυμείς να είσαι επιτηρητής. Κανονικά κάνουν κρα για να βρούνε επιτηρητές διότι κανείς δε θέλει - ειδικά φέτος. Έτσι θα λυθεί μάλλον και το μυστήριο...
Μαλλον..το χαρτι αυτο εφυγε προχτες για τα γραφεια για εγκριση απο τους προισταμενους!!τωρα θα σε αναγκασουν να πας στο εξεταστικο και να παρεις αδεια απο την επιτροπη του λυκειου η οποια σιγα μη σου δωσει αν εχουν ελλειψη επιτηρητων...