0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alex1977 στις Απριλίου 12, 2010, 06:37:55 pmΠαράθεση από: δασκαλίτσα στις Ιανουαρίου 21, 2010, 01:35:57 amθα κοιτάξω αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας και αν έχει βγει κάτι,σας ενημερώνω.Και γενικά όταν δω κάτι.παιδιά κοιτάτε δεν κοιτάτε μου φαίνεται το ίδιο κάνει. αν δεν έχεις μέσον δεν προχωράς. γνωστή μου απ το χωριό καταγωγής μου με πτυχίο νομικής την πήρανε στο παιδαγωγικό με κατατακτήριες με βάση το βαθμό πτυχίου. είδα τα αποτελέσματα ότι έχει 9 και βαθμό πτυχίου. τυχαία είδα ότι έδωσε και πέρασε. έψαχνα να δω αν έδωσε στο διαγωνισμό για τους δικαστικούς επιμελητές. το κρατάγανε κρυφό. μετά πήγα και είδα στο υπ.παιδείας στους πίνακες ανπληρωτών να δω τι βαθμό πτυχίου έχει για να δω αν όντως είναι αυτή και έγραφε βαθμό 7,13 ή κάπου εκεί. λέω τότε που τα είδα τα στοιχεία δεν είναι αυτή που έδωσε κατατακτήριες.τελικά είναι αυτή.μας το παν 1 βδομάδα πριν. ονοματεπώνυμο παρτρώνυμο ίδια και τίτλος πτυχίου.θυμάμαι είχα αναρωτηθεί τότε για τη σύμπτωση των ονομάτων.τα χαρτιά της για αναπλ τα είχε κάνει τη χρονιά που είδα μου το χε πει. παω τώρα να δω πάλι τα αποτελέματα στο παιδαγωγικό αθήνας δεν τα βρίσκω. ούτε ανοίγει τ λινκ που δίνετε παραπάνω. ούτε απ το γκουγκλ βρίσκω κάτι σήμερα. ενώ βρήκα του 2009. πως γίνεται να έχουν μείνει του 2009 τα αποτελέσματα και του 2010 να έχουν εξαφανιστεί. μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω το λινκ? όνομα δε λέω, μόνο με προσωπικό μνμ αν ενδιαφέρεται κάποιος να το ψάξει γιατί θίγεται ή δικαιούταν τη θέση. γιατί η συγκεκριμένη έχουν μέσο ένα πολύ υψηλά ιστάμενο στέλεχος του πασόκ, που θα γίνει οσωνούπω διευθυντής δευτεροβάθμιασ στο νομό μου και του πρενά πολύ στα εκπαιδευτικά ζητήματα.....μιλάμε απίστευτα πολύ....όσο δεν φαντάζεστε.....απ το χωριό μου κι αυτός. αφού το χω μετανοιώσει που δεν πήγα ιδιαίτερο όταν έδινα το '95 σ αυτον, όταν το ζήτησεαπ τη μάνα μου, γιατί είχαμε τη νονά μου....όσους πήγαν σ αυτούς τους βόλεψε με πδσ, κτλ. κι εγώ να σκεφτείτε είχα έρθει ρώτη στη σχολή μου με υποτροφίες.φιλόλογος είμαι.τελικά....θέμα μέσου είναι όλα...ιδιαίτερα επί πασόκ. αλλά και επί νδ.μπορεις να τα ξαναγραψεις ολα αυτα πιο ξεκαθαρα? εχεις πολλα συντακτικα λαθη και δεν καταλαβα ουτε τα μισα απο αυτα.εισαι και φιλολογος..ναι, έχεις δίκιο. κάποια πράγματα τα συμπλήρωσα μετά, ανάμεσα σ' αυτά που έγραφα -ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ -και έγραφα πολύ γρήγορα. έπρεπε να τα ξαναδιαβάσω. τα έγραφα όπως μου ερχόντουσαν στο μυαλό, γιατί ήμουν συγχυσμένη. δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου απ' τα νεύρα μου.ΤΑ ΔΙΑ
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Ιανουαρίου 21, 2010, 01:35:57 amθα κοιτάξω αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας και αν έχει βγει κάτι,σας ενημερώνω.Και γενικά όταν δω κάτι.παιδιά κοιτάτε δεν κοιτάτε μου φαίνεται το ίδιο κάνει. αν δεν έχεις μέσον δεν προχωράς. γνωστή μου απ το χωριό καταγωγής μου με πτυχίο νομικής την πήρανε στο παιδαγωγικό με κατατακτήριες με βάση το βαθμό πτυχίου. είδα τα αποτελέσματα ότι έχει 9 και βαθμό πτυχίου. τυχαία είδα ότι έδωσε και πέρασε. έψαχνα να δω αν έδωσε στο διαγωνισμό για τους δικαστικούς επιμελητές. το κρατάγανε κρυφό. μετά πήγα και είδα στο υπ.παιδείας στους πίνακες ανπληρωτών να δω τι βαθμό πτυχίου έχει για να δω αν όντως είναι αυτή και έγραφε βαθμό 7,13 ή κάπου εκεί. λέω τότε που τα είδα τα στοιχεία δεν είναι αυτή που έδωσε κατατακτήριες.τελικά είναι αυτή.μας το παν 1 βδομάδα πριν. ονοματεπώνυμο παρτρώνυμο ίδια και τίτλος πτυχίου.θυμάμαι είχα αναρωτηθεί τότε για τη σύμπτωση των ονομάτων.τα χαρτιά της για αναπλ τα είχε κάνει τη χρονιά που είδα μου το χε πει. παω τώρα να δω πάλι τα αποτελέματα στο παιδαγωγικό αθήνας δεν τα βρίσκω. ούτε ανοίγει τ λινκ που δίνετε παραπάνω. ούτε απ το γκουγκλ βρίσκω κάτι σήμερα. ενώ βρήκα του 2009. πως γίνεται να έχουν μείνει του 2009 τα αποτελέσματα και του 2010 να έχουν εξαφανιστεί. μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω το λινκ? όνομα δε λέω, μόνο με προσωπικό μνμ αν ενδιαφέρεται κάποιος να το ψάξει γιατί θίγεται ή δικαιούταν τη θέση. γιατί η συγκεκριμένη έχουν μέσο ένα πολύ υψηλά ιστάμενο στέλεχος του πασόκ, που θα γίνει οσωνούπω διευθυντής δευτεροβάθμιασ στο νομό μου και του πρενά πολύ στα εκπαιδευτικά ζητήματα.....μιλάμε απίστευτα πολύ....όσο δεν φαντάζεστε.....απ το χωριό μου κι αυτός. αφού το χω μετανοιώσει που δεν πήγα ιδιαίτερο όταν έδινα το '95 σ αυτον, όταν το ζήτησεαπ τη μάνα μου, γιατί είχαμε τη νονά μου....όσους πήγαν σ αυτούς τους βόλεψε με πδσ, κτλ. κι εγώ να σκεφτείτε είχα έρθει ρώτη στη σχολή μου με υποτροφίες.φιλόλογος είμαι.τελικά....θέμα μέσου είναι όλα...ιδιαίτερα επί πασόκ. αλλά και επί νδ.
θα κοιτάξω αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας και αν έχει βγει κάτι,σας ενημερώνω.Και γενικά όταν δω κάτι.
και ύστερα λένε διευθυντές της δευτεροβάθμιας δεν κάνουν κουμάντο! όλο τέτοιες περιπτώσεις ακούω! και τι κάνουμε;;καθόμαστε και μιλάμε σε φόρουμ ενώ οι ευνοημένοι τους είναι διορισμένοι..