0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή αρχή σε όλους!Έχω οργανική σε σχολείο, υπάρχει παλαιότερος συνάδελφος της ειδικότητάς μου και φέτος έχω 4 ώρες μόνο. Με στέλνουν για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολείο άλλου Δήμου, πάνω από 30 χλμ απόσταση. Υπάρχει συνάδελφος της ειδικότητάς μου αποσπασμένος από άλλο ΠΥΣΔΕ με τοποθέτηση σε σχολείο του Δήμου μου και μηδενικό ωράριο που δεν μετακινήθηκε με το σκεπτικό ότι εγώ πρέπει να φουλάρω με τις ώρες μου ως οργανικά τοποθετημένος αν και υπεράριθμος και μετά να πάρει αυτός ωράριο. Στο σχολείο της οργανικής μου υπάρχουν 8 ώρες μαθήματος δεύτερης ανάθεσης. Δεν μου τις δίνουν, τις παίρνουν συνάδελφοι εκείνης της ειδικότητας που βρίσκονται στη διάθεση. Υπάρχουν και ώρες Ερευνητικής Εργασίας. Μπορώ να κάνω ένσταση;α) Γιατί δεν παίρνω ώρες στο σχολείο της οργανικής μου ενώ θα μπορούσα; β) Γιατί θα πρέπει να μου πληρώνουν οδοιπορικά ενώ, αν ο αποσπασμένος συνάδελφος είχε τοποθετηθεί στο σχολείο που έχει κενό, δεν ζημιώνεται το δημόσιο;γ) Γιατί στο νέο σχολείο δεν αναλαμβάνουν το μάθημα συνάδελφοι που το έχουν β' ανάθεση και πλεονάζουν; (ξέρω ότι υπάρχουν).δ) Να ζητήσω με το ίδιο σκεπτικό να μετακινηθούν συνάδελφοι από το δικό μου Δήμο, αρχαιότεροι από εμένα, που επίσης δεν συμπληρώνουν ωράριο; (εντελώς χαζό αλλά τους πετάω το επιχείρημά τους).ε) Ποιες είναι οι διαδικασίες για να κάνω ένσταση στην Περιφέρεια; Αν επικαλεστώ οικονομική ζημία για την υπηρεσία από την μετακίνησή μου θα κερδίσω τίποτα; Ευχαριστώ!
Καλησπέρα. Ήθελα να ζητήσω τα "φώτα" σας στο εξής: τα μόρια εντοπιότητας συνυπολογίζονται στην προσωρινή τοποθέτηση νεοδιόριστου ή τη 2η χρονιά για την οριστική του τοποθέτηση;