*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 3781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος padrino

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Μαρτίου 08, 2009, 11:49:20 am »
Θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου όσον αφορά τη βάση διορισμού των Χημικών.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό διορίστηκαν 160 άτομα από τα 1598 που διαγωνίστηκαν (1 προς 10). Ο τελευταίος διορισταίος συγκέντρωσε 70.16 μόρια. Στον φετινό διαγωνισμό διορίζονται 78 άτομα από τα 1235 που διαγωνίστηκαν (1 προς 16). Ο 78ος του προηγούμενου διαγωνισμού διορίστηκε με 74.39 μόρια. Τα μόρια αυτά μπορούμε να τα θεωρήσουμε ως τη "βάση" του φετινού διαγωνισμού και να κάνουμε σκέψεις για το πως αυτή η βάση θα κινηθεί.

Καταρχήν το γεγονός ότι εφέτος διαγωνίστηκαν 363 άτομα λιγότερα θα σπρώξει τη βάση προς τα κάτω και μάλιστα αν θεωρήσουμε τις υπόλοιπες συνθήκες σταθερές υπολογίζω η βάση να πέσει γύρω στο 73. Επίσης θεωρώ ότι τα θέματα του φετινού διαγωνισμού ήταν ευκολότερα από του προηγούμενου κάτι που αν ισχύει θα σπρώξει τη βάση προς τα πάνω. Υποθέτω ότι η βάση θα βρεθεί μεταξύ των 76 και 78 μορίων.

Θα χαιρόμουν να έβλεπα και τις δικές σας σκέψεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2009, 11:53:54 am από padrino »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος stellitsa12

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μanners maketh man. Proverb
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 08, 2009, 01:11:43 pm »
Να σου πω,εγώ που πήγα σχετικά αδιάβαστη,προσδοκώ να έχω πιάσει περίπου 70-73 μόρια χωρίς προσαυξήσεις.Συνεπώς περιμένω τη βάση να είναι αρκετά μεγαλύτερη.Θα έλεγα 78-80 με προσαυξήσεις.
"Οι άνθρωποι ξεχνούν τι είπες, οι άνθρωποι ξεχνούν τι έκανες αλλά οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να αισθανθούν" Maya Angelou

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ04.02

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 11, 2009, 09:28:45 am »
Καλά κάνεις padrino. Ψάχνω και εγώ τόσο καιρό κάποιον χημικό για να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά τίποτα....! Είμαστε ο μοναδικός κλάδος στον οποίο αδιαφορούμε πλήρως. Πιστεύω ότι η βάση θα παίξει στο 78 λίγο πάνω λίγο κάτω για τους ίδιους λόγους που αναφέρετε και οι δύο. Από την άλλη έχουμε και την Kinder έκπληξη (ειδική διδακτηκή) που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 16, 2009, 12:23:32 pm »
Επιτελους βρηκα καποιον συναδελφο! Σκεφτομαι να δωσω ΑΣΕπ για πρωτη φοα και επειδη ειμαι τελειως ασχετη με αυτον  τον διαγωνισμο, μπορειτε να μου πειτε απο που διαβαζουμε και ποια μαθηματα δινουμε?
Και κατι ακομα: Τι ειναι το Π04-02 που γραφεις?Ολοι λενε ανηκουν στο Π...  και το χω ψαξει να δω τι ειναι και τι σημαινει αλλα μαλλον ειναι αυτονοητο, πουθενα δεν αναφερεται η σημασια του...
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 16, 2009, 01:05:01 pm »
ο διαγωνισμός γίνεται κάθε 2 χρόνια. Ο κλάδος ΠΕ04 είναι ο κλάδος των φυσικών, στον ο΄ποίο υπαγόμαστε οι χημικοί σαν υποκλάδος ΠΕ0402. Οι προσλήψεις γίνονται ξεχωριστά για τον κάθε υποκλάδο, οπότε ουσιαστικά ανταγωνιζόμαστε οι χημικοί μεταξύ μας. ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δυο εξετάσεις, 50% θέματα γνωστικού αντικειμένου, 50% θέματα παιδαγωγικών και διδακτικής.
Το γνωστικό αντικείμενο φέτος περιλάμβανε ερωτήσεις χημείας-φυσικής-βιολογίας-γεωλογίας σε ποσοστό 70-10-10-10%. Τα θέματα άλλοτε είναι λυκειακού επιπέδου, άλλοτε πανεπιστημιακού. Η ύλη ανακοινώνεται πριν τις εξετάσεις.
Τα παιδαγωγικά- ειδική διδακτική έχει να κάνει με:
40% με ερωτήσεις παιδαγωγικών θεμάτων (πολλαπλής επιλογής, ενίοτε οι απόψεις για τις σωστές απαντήσεις διίστανται)
60% ειδική διδακτική, όπου ουσιαστικά γράφεις πώς θα διδάξεις ένα θέμα στην τάξη (ποιός διορθώνει?)
Αυτά εν ολίγοις, για μια πρώτη επαφή. Εύχομαι να δώσεις και να περάσεις με την πρώτη γιατί όσο πιο πολύ ασχολείσαι με το σύστημα, τόσο πιο σιχαμερό το βρίσκεις...

Αποσυνδεδεμένος Isfahan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 16, 2009, 01:05:23 pm »
Επιτελους βρηκα καποιον συναδελφο! Σκεφτομαι να δωσω ΑΣΕπ για πρωτη φοα και επειδη ειμαι τελειως ασχετη με αυτον  τον διαγωνισμο, μπορειτε να μου πειτε απο που διαβαζουμε και ποια μαθηματα δινουμε?
Και κατι ακομα: Τι ειναι το Π04-02 που γραφεις?Ολοι λενε ανηκουν στο Π...  και το χω ψαξει να δω τι ειναι και τι σημαινει αλλα μαλλον ειναι αυτονοητο, πουθενα δεν αναφερεται η σημασια του...
Ευχαριστω!
Πάτα εδώ και θα καταλάβεις... http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2009/index.html

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 16, 2009, 01:46:32 pm »
Σας ευχαριστω πολυ με βοηθησατε πολυ να καταλαβω καποια πραγματα, καλη τυχη!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)